www.oppfinnerkontoret.no Agurknytt Lø. 29. feb. 2020
Norsk  English  Japanese  

 

Kontakt oss

 

Kontoret for
Håpløse

Oppfinnelser

 

oppfinnerkontoret.no

oppfinnelse.no

oppfinnelser.org

håpløs.no

reodor.no

luftslott.no

agurknytt.no

aprilspøk.no

supperåd.no
sytemelding.no

chindogu.no

chindogu.org

 

 

agurknytt.no

 

Nest siste nytt – fritt etter hukommelsen

Dagens værmelding med evighetsvarsel:

Skiftende temperatur- og vindforhold. Varierende skydekke med mulighet for nedbør.

 

Fikk pålegg fra Mattilsynet

Det var stor jubel ved Breiflabben Aldersheim da de fikk ti kartonger med pålegg fra Mattilsynet. Pålegget var tidligere blitt inndratt fra en restaurant pga ulovlig import.

[25.10.2012]
- Korrupte politikere

At våre politikere er kjøpt og betalt av næringslivet, har vi lenge hatt mistanke om, det sier pensjonist Andor Skreivik til Agurknytt. - Og nå foregår det svært så åpenlyst, postkassa mi er stadig full av brosjyrer fra butikker som skryter av sine partikjøp.

[19.10.2012]
Kjøpte to par sokker og saget ned tre

En nabo til Samvirkelaget i Korgen hadde lenge sett seg lei på store trær som skygget for tomta hans. Da Samvirkelaget nylig hadde tilbud på sokker, "Betal for to – ta tre", benyttet han sjansen.

[17.10.2012]
Dømt for vold mot politiet

Under en bedriftskamp i fotball mellom kommunen og politiet, ble en av spillerne på politiets lag skadet og byttet ut. En spiller på kommunens bedriftsidrettslag ble dømt gult kort for stygg takling av en motspiller.

[25.06.2012]
James Bond spilt inn i Sandnessjøen

En av våre lesere melder at han har fått tak i en piratkopi av den siste James Bond filmen. Kopien er spilt inn hos en kompis i Sandnessjøen.

[25.06.2012]
Svenskene likte ikke tre-ski

Svensk skisport ble reddet på 70-tallet da tre-skia forsvant. Det sier Nisse Dahlberg i den Svenska Skidstiftelsen. - Det ble mye enklere med to ski enn med tre ski, sier han.

[26.06.2012]
Skalkeskjul avdekket

Under en opprydding på kjøkkenet til en ungkar i Susendalen, ble det oppdaget at brødboksen hadde blitt brukt som skalkeskjul. Her ble det funnet over en måned gamle brødskalker, forteller Petrine Heklebakken, leder for bygdas husmorlag, til Agurknytt.

[12.07.2011]
Høyre-velgere er de beste sjåførene

De som velger høyre side av veien er de beste sjåførene, det konkluderer en fersk undersøkelse fra Transportøkonomisk Institutt.

[03.07.2011]
Gikk ned for telling

En kunde ved nærbutikken i Fagervika ble rimelig oppgitt da han ikke fant betjening i den åpne butikken mandag formiddag. Bestyrer Bingvart Skrevlingskaret unnskyldte seg med at hadde gått ned i kjelleren for å ta en full varetelling av lageret. - Ingen morsom oppgave, men det må gjøres, sier han til Agurknytt.

[01.07.2011]
Solgte stoff på torget

Under Festivaldagan solgte Rajiv Kabala et variert utvalg av fint indisk gardinstoff i en av bodene på torget. - Folk vil ha mer fargerike gardiner i år, forteller han til Agurknytt.

[01.07.2011]
Sola uteble

Seriekampen mellom Sandnes og Sola sist helg ble avlyst fordi laget fra Sola uteble. Det viste seg å være en feil i terminlistene. Kampen blir satt opp senere.

[01.07.2011]
Ble lam etter fødsel

En sau som hadde gått drektig en tid, fødte tre livskraftige lam sist kveld. Det melder sauebonde Ullvart Brækemoen til Agurknytt.

[28.06.2011]
Havnet i grøfta

Det meste av snøen som ble brøytet i vinter, havnet i grøfta. - Dette er vi svært fornøyd med, sier kommuneingeniør Snebald Grusbakken til Agurknytt.

[29.06.2011]
Sto i lys lue

En mann med lys lue ble observert ved en brann i Hertingset sist helg. Det kan være pyromanen vi har lett etter en stund, opplyser Politiet til Agurknytt.

[30.06.2011]
Lei av tåkeprat

En fisker på Helgelandskysten klager på for mye tåkeprat fra meteorologene. - Spesielt værmeldingene tidlig på morgenen kan være ille, sier han til Agurknytt. Da blir det ikke småsei hver dag, sier han oppgitt.

[29.06.2011]
Fred i Midt-Østen

Fred Nilsen har nylig vært en tur i Midt-Østen og studert gamle kulturer. - Jeg har samlet stoff til en doktoravhandling, sier han til Agurknytt.

[29.06.2011]
300 000 analfabeter i Norge

Det er rundt 300 000 analfabeter i Norge. Det er først og fremst de yngre aldersgruppene som preger denne statistikken, som regel barn under seks år.

[28.06.2011]
Stjernene dukket ikke opp

En ung kvinne som hadde rigget seg til med teleskop på Siriustoppen for å se på stjernehimmelen, måtte dra skuffet hjem. Skyene kom sigende inn og ødela opplevelsen.

[28.06.2011]
Bil i full fyr

En bil sneiet borti en full fyr som hadde havnet litt for langt ut i gata natt til søndag, dette i følge den lokale politiloggen.

[28.06.2011]
Tok bilde

Ingen er anmeldt etter at en mann tok et bilde i går ved Utsikten. Han brukte sitt eget kamera. Det er uklart hva motivet var.

[28.06.2011]
<< Tilbake 21-40 av 51 Flere >>

 

Copyright @ agurknytt.no – avisen med egen harddisk

Kontoret for Håpløse Oppfinnelser - Office for Chindogu Inventions - kontor håpløs oppfinnelse ny nye god idé gode idéer gullkorn gullegg genistrek smart lur genial idiotisk ubrukelig luftslott gal galskap ellevill humor morsom fantasi kreativ kreative kreativitet oppfinner oppfinnere gründer gründere etablerer nyskaper nyskapere inventor forsker fintenker patent varemerke lisens register registrering idedugnad brainstorming tankesmie fritenking nytenkning nytenking utvikling nyskapning nyskaping nyetablering forsking forskning innovativ innovasjon uppfinning uppfinningar opfindelse opfindelser erfindung erfindungen weird wacky crazy mad absurd silly useless unuseless invention inventions patents aprilspøk agurknytt agurknyheter agurktid supperåd supperådet sytemelding ungt entreprenørskap flåklypa reodor felgen rude goldberg perpetuum mobile evighetsmaskin nordlending norsk norske norwegian Sjøgata Mosjøen Norge Norway agurknyheter agurknyhet agurktid agurk nyheter nyhet nytt avis nettavis tabloid
web: info helgeland