www.oppfinnerkontoret.no Håpløse oppfinnelser Lø. 29. feb. 2020
Norsk  English  Japanese  

 

Kontakt oss

 

Kontoret for
Håpløse

Oppfinnelser

 

oppfinnerkontoret.no

oppfinnelse.no

oppfinnelser.org

håpløs.no

reodor.no

luftslott.no

agurknytt.no

aprilspøk.no

supperåd.no
sytemelding.no

chindogu.no

chindogu.org

 

Håpløse oppfinnelser > De mest håpløse
Levér sytemelding!

Idé: De som sliter med hverdagshumøret, kan nå levere en sytemelding og ta seg litt fri - til glede for alle. Last ned vårt sytemeldingsskjema, fyll ut og lever til dine nærmeste omgivelser for behandling. Skjemaet kan også leveres anonymt til akutt behandling i vår forbrenningsovn "Sytpeisen". Ha gjerne skjemaet klart når de verste syterne setter i gang. Skjemaet er utarbeidet av sytiater Klagulf Jammerdal ved Helgelandssytehuset.

Skjema: Last ned / skriv ut

Idémaker: Ølvin B. Villing og Barthold Flåsnes

Vedtak: Under behandling

Webadresse: www.sytemelding.no

[10.07.2013]
Ferdigkokt vann

Idé: Endelig er ferdigkokt vann tilgjengelig, vannet trenger kun oppvarming. Merkelig nok er ikke oppskrift på koking av vann nevnt i en eneste kokebok, noe som har resultert i mange tørrkokte kasseroller opp gjennom årene. Men med ferdigkokt vann for hånden slipper man å lure på hvor lenge vannet skal koke.

Idémaker: Ragnvill Einebær

Illustrasjon: Skill Hill

Vedtak: Godkjent som håpløs

[17.10.2012] Mer
Lekkasjestopperen "Indoktrin"

Idé: Litt for mange ganger går beskjeder inn det ene øret og ut det andre. Det er det slutt på nå. Denne lekkasje­stopperen har lydforsterker på det ene øret, og hørselvern på det andre øret slik at lyden ikke renner ut. Ikke rart at denne er blitt alle foreldres favoritt! Og skoleverket vil fra kommende skoleår kjøpe inn klassesett som en siste utvei for å få ungene til å høre etter. Og endelig er det mulig å få gitt beskjed til godt voksne gubber om huslige detaljer som blomstervanning, støvtørking, klesvask, o.l.

Idémaker: Tor M Hammaren

Konstruktør: Barthold Flåsnes

Vedtak: Godkjent som håpløs

[29.06.2012] Mer
Returpunkt for trekkspill m.m.

Idé: Trekkspill, sekkepipe, hardingfele og ikke minst blokkfløyte har i mange år vært årsak til gnagsår i både øregang og hjernebark. Dette miljøproblemet har nå fått sin løsning ved at vi har utviklet en returcontainer for disse apparatene. I samarbeid med Norsk Trekkspillretur AS vil det nå bli utplassert slike containere på utvalgte steder landet rundt. Og behovet er stort. Et utplasseringsforsøk som ble gjort i Sjøgata i Mosjøen måtte avbrytes etter få timer, da var containeren allerede gått full.

Ekstra: Flere har etterlyst eget hull for trekkspillplater, men plateslipp gjør du i samme hull som blokkfløyter.

Idémaker: Ølvin B. Villing

Konstruktør: Barthold Flåsnes

Vedtak: Godkjent som håpløs

[16.06.2012] Mer
Anette-sagen

Idé: En dobbeltvirkende sag i ved-stil til å sage over tørrpinner og stokk konservative.

Idémaker: Ølvin B. Villing og Diego Nalstreken

Prototype: Ølvin B. Villing

Vedtak: Godkjent som håpløs

[22.06.2011] Mer
Trekkspillautomat

Idé: Nå kan du endelig skaffe sikre inntekter til ditt lag eller forening. Denne automaten spiller trekkspillmusikk døgnet rundt - helt gratis. Men mange vil gladelig putte på noen småkroner for å få en liten pause og unngå gnagsår i ørene. Plassert i tettbebygd og urbane strøk vil denne automaten kunne generere store inntekter i løpet av kort tid. Automaten er dypfundamentert og sprengnings-sikker. Godkjent av Forsvaret til psykologisk krigføring.

Idémaker: Ølvin B. Villing og Barthold Flåsnes

Konstruksjon: Barthold Flåsnes
Vedtak: Godkjent som håpløs

[27.04.2011] Mer
Dobbeltvirkende paraply

Idé: Alle har erfart at paraply og vind hører ikke sammen. Løsningen er å montere håndtak også oppe på paraplyen. Da er det bare å snu den opp ned når den vrenger seg og fortsette sin vandring.

Idémaker: Dielgo Nalstreken

Vedtak: Godkjent som håpløs

[01.01.2011] Mer
Hjørnespark

Idé: En spark er ofte et umulig objekt, både å parkere og lagre. En hjørnespark er løsningen, den er lett å plassere i et hjørne i kjellerboden, og den er grei å parkere på et hushjørne.

Idémaker: Chevy A. Perlegården

Utførelse: Håvard Smed

Vedtak: Godkjent som håpløs

[29.10.2010] Mer
Bær-sko

Idé: "Bær-sko" eller internasjonalt "Berryboot". 

Tursko med påmontert bærplukker. Den representerer det siste innen platåsko og trenden "kombiner det behagelige med de praktiske". Denne første modellen er utarbeidet spesielt til bruk i Forsvaret eller andre som ferdes i skog og mark. Modellen kan modifiseres til en mer sporty utgave som kan brukes til f.eks. orienteringsløp eller VM i bærplukking.

Idémaker: Skill Hill

Bygging: Ølvin B. Villing

Vedtak: Godkjent som håpløs.

[03.08.2010] Mer
Progressive vindusglass

Idé: Når man kommer opp i årene og dagene blir stillere, så øker interessen for å følge med på hva som skjer hos naboen eller hvem som går forbi på veien. Men synet blir ikke noe bedre med årene. Løsningen er å få satt inn progressivt vindusglass i kjøkkenvinduet.

Idémaker: Ragnvill Einebær

Vedtak: Godkjent som håpløs!

[09.07.2010]
1-10 av 12 Flere >>
Agurknytt
• Nedsatt karakter pga fyll
• Kvinne kastet klærne
• Kun deltidsstillinger ved Vinmonopolet
Flere nyheter...

 

 

Har du en håpløs idé?

Kontoret for Håpløse Oppfinnelser
tar i mot og behandler søknader angående spesielt kreative og håpløse oppfinnelser og idéer. Registreringen er gratis. Har du en tilsynelatende håpløs idé, få den
vurdert og registrert!

 

Trenger du en håpløs idé?

Er du helt opprådd for håpløse idéer, prøv vår oppfinnergenerator. Over 2000 milliarder passe håpløse idéer til fri bruk.

 

Av tull gror det gull!

Innimellom alt det håpløse kan det dukke opp spesielt lure idéer med potensiale. Disse idéene vil normalt ikke bli offentliggjort i full bredde, men våre samarbeidspartnere kan få tilgang til hele idéen. Se oversikt

 

 

- En idé er ikke god
før den kan flires av.

- Den som finner opp kruttet,
overlever ikke.

- Vi prater mye tull, men da vet vi
 i allefall hva vi snakker om.

- Vi vil ikke at folk skal tro vi er gal,
de skal vite det!

- Vi må stole på vår egen galskap.
 
- Det er ikke vi som blir gamle,
det er tida som går.

Ølvin B. Villing

Kontoret for Håpløse Oppfinnelser - Office for Chindogu Inventions - kontor håpløs oppfinnelse ny nye god idé gode idéer gullkorn gullegg genistrek smart lur genial idiotisk ubrukelig luftslott gal galskap ellevill humor morsom fantasi kreativ kreative kreativitet oppfinner oppfinnere gründer gründere etablerer nyskaper nyskapere inventor forsker fintenker patent varemerke lisens register registrering idedugnad brainstorming tankesmie fritenking nytenkning nytenking utvikling nyskapning nyskaping nyetablering forsking forskning innovativ innovasjon uppfinning uppfinningar opfindelse opfindelser erfindung erfindungen weird wacky crazy mad absurd silly useless unuseless invention inventions patents aprilspøk agurknytt agurknyheter agurktid supperåd supperådet sytemelding ungt entreprenørskap flåklypa reodor felgen rude goldberg perpetuum mobile evighetsmaskin nordlending norsk norske norwegian Sjøgata Mosjøen Norge Norway
web: info helgeland